Този сайт използва бисквитки, за да подобри предлаганите услуги.

Здравно-информационни системи „Хипократ”Фамилията продукти "Хипократ" е на пазара от 2003 г. С нея лекарите-професионалисти вече имат един добър помощник в ежедневната си дейност, който им спестява много излишни дейности и им дава възможност за по-продължителен и по-близък контакт с пациентите. Същевременно използването на софтуер с множество контроли създава предпазни механизми и минимизира в най-висока степен логическите грешки в обработката на пациентите.
През годините фамилията продукти "Хипократ" се развива значително. Принос имат и самите лекари-потребители, които споделяйки професионалния опит и вижданията си създадоха днешния облик на програмите "Хипократ". Значителен е и приноса на многото медицински консултанти-отлични професионалисти в областта си, които спомогнаха "Хипократ" да не е просто софтуер за генериране на отчети, а реален медицински помощник, на който може да се разчита.
Фамилията софтуерни продукти "Хипократ" е еталон за добра софтуерна практика в областта на медицинската информатика. Марката "Хипократ" се асоциира с отлично качество на софтуера, персонално отношение и е гаранция за безпроблемното функциониране на всяко лечебно заведение.

Хипократ - GP
Хипократ - S
Хипократ - D
Хипократ - D lite
Болнична информационна система