Този сайт използва бисквитки, за да подобри предлаганите услуги.

За нас

МИТ 98 ООД е основана през януари 1998 година от група компютърни програмисти и бързо се налага като водеща фирма в региона на гр. Пазарджик като надежден партньор в развитието на бизнеса.

Днес МИТ 98 е една от големите фирми в гр. Пазарджик, занимаваща се с изработка  на специализиран софтуер, изграждане на локални мрежи, търговия с компютърни системи и компютърни модули, принтери и консумативи за тях, гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърна техника. Дистрибутор е на аптечен и медицински софтуер.

През 2015 г. е издаден новия сайт на фирмата МИТ 98 ООД - www.mit98.com, с основна дейност продажба на компютърна техника и създаване на фирмен софтуер.
Сайтът се поддържа от екип от висококвалифицирани специалисти, предлагащи адекватно обслужване и преди всичко - грижа за нуждите на клиента.
Част от грижата за интересите на клиента, която е в основата на ценностите на екипа на МИТ 98 е компетентната консултация. Екипът на фирмата е запознат с последните тенденции и всички водещи продукти на пазара и винаги може да даде адекватен съвет за покупка или конфигуриране, без да обвързва това с продажба.

Наши клиенти са: фирми "Федон", "Прима Колор", "Дичи", "Крис", "Райс", "Иванов и синове", "Аргус", "Хебърстрой", "Сухстрой" и други. Те работят с компютърни системи и специализиран софтуер, включващ складово стопанство, експедиция, счетоводство, касов модул - в лева и валута, фактуриране и други, създадени и проектирани от МИТ 98 ООД.

Нашите предимства

Ориентираност към клиентите
Клиентът е в центъра на нашата дейност. Наши клиенти са фирми работещи в различни области. Първостепенна задача на екипа на МИТ 98 е да подпомага активно клиентите си като им предлага продукти и услуги, които правят техния бизнес по-лесен и печеливш. Успехът на нашите клиенти е наше задължение.

Коректност
МИТ 98 изгражда взаимоотношения на коректност и взаимно доверие с клиенти и партньори като поддържа висок стандарт на работа и обслужване.

Ентусиазъм
В МИТ 98 работят млади и ентусиазирани професионалисти, отворени към новости и предизвикателства. Този дух на компанията е един от най-ценните ѝ ресурси.

Мисия и цели
Целенасочената работа и безкомпромисно спазване на възприетите принципи за изграждане и управление на бизнеса са в основата на отличните ни резултати - непрекъснат стръмен ръст на оборота, зад който се крие нещо много ценно за нас - уважението и лоялността на нашите търговски партньори.

Да споделим успеха!