Този сайт използва бисквитки, за да подобри предлаганите услуги.

Доставка

Доставката на поръчките се осъществява в рамките до 2 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Заявки, пуснати до 16:00 часа се обработва на следващия работен ден, а тези пуснати след този час се доставят на вротия работен ден. Продуктите, които са опоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пуснакето на заявката. Фирма Мит 98 ООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.mit98.com

 

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодулими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви усведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

 

Безплатна доставка от Мит 98 - Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с клиента. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 200 лв, и доставка за цена от 5 лв за покупки под 200 лв. Доставките в рамките на града се извършват на другия ден, при пусната заявка до 17:00 часа. 

 

 

Начините за плащане, предлагани в момента от Мит 98 са следните:

- В брой (плащане в брой на куриер при доставката на желания продукт).